From the blog

Workshop paddenstoelen fotograferen

Workshop paddenstoelen fotograferen Hoofdfoto

Paddenstoelen fotograferen leer je zo! Paddenstoelen zijn prachtige kunststukjes van moeder natuur. Iedere paddenstoel is anders, in zijn kleuren, in zijn vorm. Eigenlijk heeft iedere paddenstoel zijn eigen karakter. Het zijn net mensen. Geweldig om te fotograferen. Fotografeer je met mij mee? We gaan dan samen aan de slag om ze op hun mooist vast te leggen.

Zoek mee in het Schoorlse bos naar de mooiste exemplaren. Je krijgt van mij tips en tricks hoe je jouw foto’s van de paddenstoelen met gebruik van eenvoudige materialen een enorme boost kan geven.

Het enige wat je mee hoeft te nemen is een camera.

Wanneer en waar?

Maak een afspraak voor deze of volgende week, wanneer jij tijd hebt. We spreken af om 8.00 uur op locatie. dit zal in de omgeving van Egmond zijn of het bezoekerscentrum in Schoorl. Hiervandaan maken we onze paddenstoelenwandeling. De workshop duurt ongeveer 3 uur.

Ik weet een mooie locatie bij mij in de buurt

Dat is helemaal mooi, ik kom graag op verschillende locaties. Valt het buiten de regio Alkmaar, dan bereken ik reiskosten door.

Prijs

Voor deze workshop reken ik € 50,-. Dat is inclusief alle materialen die we gebruiken. Neem alleen zelf een camera mee.

Ik heb alleen een smartphone waarmee ik foto’s maak.

Ook met een smartphone kan je prachtige foto’s van paddenstoelen maken. Laat je hierdoor niet weerhouden om met de workshop mee te doen.

Groepsgrootte

Om het Corona-proof te houden wil ik met maximaal twee personen op pad. Ik zal een mondkapje dragen voor jouw/jullie veiligheid.

Geef je nu op voor de workshop paddenstoelen fotograferen

Bel 06 – 10 67 55 87 of stuur een e-mailbericht naar studio@remoraproducties.nl” om een afspraak te maken.