Veerse Meer onder water

Wolphaartsdijk, augustus 2019

Er wordt mij wel eens gevraagd hoe diep mijn duik is geweest. In dit geval helemaal niet diep. De foto’s zijn gemaakt op maximaal 3 meter diepte. Hier zat het meeste leven en kon ik profiteren van het natuurlijke licht.

Natuurlijk licht onder water

Over het algemeen probeer ik mijn onderwaterfoto’s met natuurlijk licht te maken. Dit vind ik het mooist. De omstandigheden moeten dan wel kloppen en de foto’s kunnen niet al te diep genomen worden. Hoe dieper je komt, hoe minder licht onder water.

Macro-lens

Voor deze foto’s heb ik mijn macro-lens op de camera geschroefd. De onderwaterwereld in Zeeland leent zich uitstekend voor macro-fotografie. Er is daar heel veel leven onder water en vaak heel klein.

Onderwaterfoto’s aanschaffen

Wil je een mooie onderwaterfoto aan de muur, of zoek je een bepaalde foto bij een artikel in een krant of een magazine. De onderwaterfoto’s zijn te koop. Ik vraag € 100,- exclusief BTW per foto. Zo wordt mijn hobby een stuk betaalbaarder.

Exclusieve rechten

Na aanschaf van een foto krijg je de exclusieve rechten op de foto. De foto wordt dan niet meer verder doorverkocht.

Onderwaterfotografie in opdracht

Wilt je foto’s van een bepaald gebied of onderwaterleven. Ik maak ook foto’s in opdracht. Neem hiervoor contact met mij op om de bijzonderheden door te spreken en ik maak een passende offerte.

Wilt je meer informatie over onderwaterfotografie?

Bel +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.