Spaansen Magazine De Trechter

Grafisch ontwerp 2018

Voor Spaansen verzorg ik tweemaal per jaar het ontwerp, de opmaak, drukwerk en verspreiding van het magazine De Trechter. Bij alle personeelsleden en diverse relaties viel vlak voor de bouwvak de editie zomer 2018 op de mat. De oplage was deze keer 1.650 exemplaren waarvan er meer dan 900 exemplaren met de post zijn verstuurd.
Erg trots ben ik op deze uitgave van het magazine De Trechter die deze keer wel 64 pagina’s telt. Het hele magazine is full-colour gedrukt. Het omslag is 300 g/m2 mat gelamineerd machine coated papier en het binnenwerk 170 g/m2.

FSC-certificering

Het hele project is FSC-gecertificeerd, er is zelfs een boom voor geplant. Voor de verzending is het magazine ingeseald in een folie van bioplastic. Deze folie is gemaakt van een soort suiker en kan gewoon in de groene bak worden gedeponeerd. Zo blijft de Ecological Footprint zo klein mogelijk.

Wilt u één van de edities van De Trechter inzien?

Op de website van Spaansen staan alle edities van het magazine.

Wilt u ook een magazine uitgeven?

Remora producties kan u helpen bij het uitgeven van uw magazine. Neem hiervoor contact met ons op via studio@remoraproducties.nl of bel met Rudy Rosman op 06 – 10 67 55 87.