Voor websites

Zakelijke portretten Overwegend Notariaat

Voor de nieuwe website van Overwegend Notariaat heb de zakelijke portretten mogen verzorgen. De portretten zijn in mijn fotostudio in Egmond aan den Hoef gemaakt. De visagie is verzorgd door Angeline’s Care & Beauty Instituut. Tegenwoordig worden websites steeds persoonlijker. Er wordt afgezien van de standaard stockfoto’s die ook door de concurrent gebruikt worden. Foto’s van eigen personeel, het productieproces en eigen producten worden worden steeds meer ingezet om het unieke karakter van het bedrijf te promoten. Is een bedrijfsreportage iets voor úw onderneming? Neem dan contact op met Remora producties Fotostudio +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Profielfoto Geenpunt Media

Een nieuwe profielfoto voor Geenpunt Media: Een goede zakelijke profielfoto is belangrijk, maar wordt nog wel eens over het hoofd gezien. Je kan maar één keer indruk maken. Je wilt professioneel en betrouwbaar over komen bij jouw klanten. Maar wil je ook een saaie foto? Professioneel en betrouwbaar hoeft helemaal niet saai te zijn! Met een profielfoto kan je er juist voor zorgen dat je opvalt. Met humor bijvoorbeeld, of juist een onverwachte foto of maak een foto spectaculair. Voor Ruud Vrees van Geenpunt Media heb ik juist die aspecten geprobeerd in de foto te ‘vangen’. Deze foto is op een ‘geheime’ urbex-locatie genomen. Door het lijnenspel en kleurgebruik probeer ik een futuristische sfeer op te roepen, die in contrast staat met de oude typemachine en draaischijftelefoon. Inspiratie heb ik opgedaan tijdens het kijken van de Science-Fictionserie Doctor Who. Val ook op met een creatieve profielfoto! Bel +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Zakelijke profielfoto’s Ruben Kuipers

Ruben Kuipers Design had nieuwe zakelijke profielfoto’s nodig voor op zijn nieuwe website en op Social Media. Van Ruben heb ik verschillende stijlen portretten gemaakt. Een zakelijk studioportret voor zijn LinkedIn-profiel, voor zijn website een serie studioportretten die hij algemeen in kan zetten op zijn website en we hebben een serie casual portretten buiten in Egmond aan den Hoef geschoten. De Zakelijke profielfoto’s voor de website van Ruben Kuipers zijn high-key geschoten, hierdoor kunnen ze naadloos in de witte achtergrond van de website overvloeien. De LinkedIn profielfoto is juist met een donkere achtergrond geschoten en is hierdoor wat zakelijker. De serie casual portretten zijn buiten in Egmond aan den Hoef gemaakt bij onder andere de Ruïne van Het Slot op den Hoef en bij wat oude gebouwen aan de Slotweg. Heb je ook een zakelijke profielfoto nodig? Kijk eens op mijn portfolio Zakelijke Portretten of neem geheel vrijblijvend contact op met Remora producties Fotostudio +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Promotiefoto’s Elements Kwintet

De stijl was vooraf al bepaald door de leden van het Elements Kwintet, de foto’s moesten zwart-wit zijn, de achtergrond zwart en de gezichten moesten eruit springen. Thomas, Erik, Daniël, Andreas en Karel hadden zich in het zwart gehesen. De gezichten werden nog even van matterende poeder voorzien. Tijd voor de photoshoot. Doordat de bandleden goed hadden nagedacht over hoe ze op de foto wilden staan hoefde ik maar weinig aanwijzingen te geven. We konden lekker een middagje experimenteren met diverse posities en layout. Met jouw band op de foto? Neem geheel vrijblijvend contact op met Remora producties Fotostudio +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Zakelijke portretten Overwegend Notariaat

De nieuwste collega’s van Overwegend Notariaat waren nog niet aan de website toegevoegd. Hiervoor mocht ik de portretfoto’s maken. Geheel in stijl bewerkt in lijn met de oudere portretten op de website van Overwegend Notariaat. Voor enkele andere collega’s een mooie gelegenheid om hun portret op de website te vernieuwen. De visagie is verzorgd door Angeline’s Care & Beauty Instituut. Een fotostijl namaken vanaf bestaande foto’s kan lastig zijn, maar zeker niet onmogelijk. Ik let dan op het soort licht, de richting, de houding van het model, het gebruik van atributen, de achtergrond etc. Tegenwoordig worden websites steeds persoonlijker. Er wordt afgezien van de standaard stockfoto’s die ook door de concurrent gebruikt worden. Foto’s van eigen personeel, het productieproces en eigen producten worden worden steeds meer ingezet om het unieke karakter van het bedrijf te promoten. Is een bedrijfsreportage iets voor úw onderneming? Neem dan contact op met Remora producties Fotostudio +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Kortebaandraverij 2019

Als de Kortebaandraverij van Egmond aan den Hoef letterlijk langs de deur gaat, dan is dat natuurlijk een mooie gelegenheid om daar een paar mooie platen van te schieten. Leuk om wat te experimenteren met ‘panning’ om de beweging te vangen. Organiseert u een event? Remora producties maakt er een mooie fotoreportage van. Bel nu voor een vrijblijvende afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Your Accountants & Adviseurs

Een leuke uitdaging waren de bewegende portretten van Your Accountants & Adviseurs voor op hun website. Zie het eerste voorbeeld. Verder wilden ze stilstaande portretten en groepsfoto’s. In de vergaderruimte van hun filiaal in Alkmaar heb ik mijn foto- en filmstudio opgebouwd. Deze keer niet met flitsbuizen, maar met continuelicht in verband met het filmen. Met de ene camera een foto maken en met de andere filmen en precies de juiste beweging vatten om een driedimensionaal effect te creëren. Ben je ook geïnteresseerd in een bewegend portret op jouw website? Boek een 3D-photoshoot bij Remora producties! Bel nu geheel vrijblijvend voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Oog voor Oren, Diana

Voor promotionele doeleinden van Oog voor Oren zoals de website, visitekaartjes en ander drukwerk heb ik de zakelijke photoshoot van Diana, één van de audiciens aan huis, verzorgd. De foto’s moesten dezelfde uitstraling hebben als eerdere foto’s. Deze waren gemaakt door andere fotografen elders in het land. Een zakelijk studioportret nodig? Remora producties fotografeert in de eigen fotostudio of op locatie. Neem geheel vrijblijvend contact op met Remora producties! Bel nu voor meer informatie +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

NL Profiling

NL Profiling is druk bezig met een nieuwe website en had ook zakelijke portretten nodig. Na een brainstormsessie waren we het erover eens dat de photoshoot in een omgeving moest gebeuren die een positieve vibe zou geven. Bakkum zou het worden, de locatie in de overgang tussen bos en duin, was heel inspirerend. Mikki Brown heeft de visagie verzorgd voor deze photoshoot op locatie. Heeft jouw bedrijf ook een positieve boost nodig? Boek een photoshoot op locatie bijRemora producties! Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

RV Ossa promotie

Voor de open dag van Roeivereniging Ossa heb ik de fotografie, het ontwerp van het drukwerk en de uitvoering van het druk- en printwerk mogen verzorgen. Ik heb flyers en spandoeken ontworpen en laten printen. Remora producties kan ook voor jouw sportvereniging promotiemateriaal ontwikkelen. Heb je een leuk event, wil je een reportage en promotiedrukwerk? Schakel Remora producties in! Ook promotie nodig voor jouw sportvereniging? Wil je jouw sportvereniging promoten door middel van drukwerk en/of fotografie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Remora producties! Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More