Themafotografie

Profielfoto Geenpunt Media

Een nieuwe profielfoto voor Geenpunt Media: Een goede zakelijke profielfoto is belangrijk, maar wordt nog wel eens over het hoofd gezien. Je kan maar één keer indruk maken. Je wilt professioneel en betrouwbaar over komen bij jouw klanten. Maar wil je ook een saaie foto? Professioneel en betrouwbaar hoeft helemaal niet saai te zijn! Met een profielfoto kan je er juist voor zorgen dat je opvalt. Met humor bijvoorbeeld, of juist een onverwachte foto of maak een foto spectaculair. Voor Ruud Vrees van Geenpunt Media heb ik juist die aspecten geprobeerd in de foto te ‘vangen’. Deze foto is op een ‘geheime’ urbex-locatie genomen. Door het lijnenspel en kleurgebruik probeer ik een futuristische sfeer op te roepen, die in contrast staat met de oude typemachine en draaischijftelefoon. Inspiratie heb ik opgedaan tijdens het kijken van de Science-Fictionserie Doctor Who. Val ook op met een creatieve profielfoto! Bel +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Marilyn Monroe Photoshoot

“Welke foto?” “Die met de opwaaiende jurk…” “Oh okee, top! Die gaan we doen!” Altijd leuk zo’n opdracht om een iconische foto na te maken. De foto met opwaaiende jurk van Marilyn Monroe uit de film ‘The Seven Year Itch (1955)’ is natuurlijk een van haar bekendste foto’s. Hoe gaan we die in de fotostudio namaken? De jurk, pruik, oorbellen en witte pumps gehuurd. Nu de studio nog geschikt maken. Zwarte achtergrond, check! Wind, check! Podium, want de wind komt van onderen, check! Belichting, check! Model klaar, check! Shooten maar! Het sturen van de wind en de jurk was wel één van de moeilijkste dingen tijdens de photoshoot. Na wat improviseren met wat touw en knijpers, ging dat veel beter. Ook een Marilyn Monroe Photoshoot? Of wil je gefotografeerd worden als een andere filmheld? Boek een iconische photoshoot bij Remora producties! Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Graffiti photoshoot Romy

Een graffiti-muur is altijd een spectaculaire foto-achtergrond. Zo’n stoere omgeving verdient ook stoere kleding. Een leren jasje en een spijkerbroek met gaten. De foto is genomen in het skatepark in Heerhugowaard. Ik had studioflitsers meegenomen om het licht mooi te kunnen controleren op deze locatie. Verras eens iemand met een stoere graffiti-photoshoot, of met een stoere foto van jou! Boek een graffiti-photoshoot bij Remora producties! Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Romy in de storm

Serious fun! Zo’n photoshoot met een grote windmachine is altijd leuk om te doen en levert hilarische momenten op. Ben je altijd een beetje gespannen bij een photoshoot? Een fotosessie met enorm veel wind in de fotostudio waait in één keer alle zenuwen voor een photoshoot weg. Wil je ook eens een keer wapperend in de wind gefotografeerd worden? Neem dan contact op met Remora producties +31 6 10 67 55 87 of Remora producties.  

Read More

Astrid studioportret met spiegeling

Wesley kreeg tijdens zijn snuffelstage de opdracht om een fotomodel te regelen. Het werd zijn moeder Astrid. Anderhalve dag oefenen in de studio en nu mocht hij het zelf doen. Uiteraard onder mijn leiding mocht hijzelf de camera en de studiolampen instellen en natuurlijk ook de foto maken. Het werd een portret met spiegeling. Wil je ook een uniek fotoportret met spiegeling? Stuur een e-mail naar Remora producties of bel +31 6 10 67 55 87.  

Read More

Wesley Studioportretten

Ik vind het belangrijk dat jongeren goed opgeleid worden, maar ook dat ze iets gaan doen dat ze zelf erg leuk vinden. Van Wesley kreeg ik een e-mail met het verzoek of hij bij mij twee dagen mee kon lopen als snuffelstage die hij voor school moest lopen. Als je bij mij stage wilt lopen, dan is dat ok, maar er wordt ook wat van je verwacht. Zo heeft hij een fotomodel mogen regelen en heeft ook zelf model mogen staan. Van Wesley heb ik een eenvoudige profielfoto gemaakt met een zwarte achtergrond en een spectaculair portret met rook gekleurde lampen en rekwisieten. Een foto die niet zou misstaan op een platenhoes. Ben jij ook op zoek naar een plek voor een snuffelstage? Ben je gek van fotografie, of wil je eens weten hoe het is om fotomodel te zijn… Stuur een e-mail naar Remora producties of bel +31 6 10 67 55 87.  

Read More

Halloween in Egmond

Een zeventiende-eeuwse fotosetting. Mooie jurken, een pompoen, rook en veel schmink. Dat zijn de ingrediënten van een halloween-photoshoot. Een Toscaans schilderij en een stuk velours gordijnstof als achtergrond als een zeventiende-eeuws portret. De elementen creëren de sfeer. Deze keer een angstaanjagende horror-verhaal. Heeft u een themafeest of wilt u eens in een spannende setting zoals ‘Halloween’ gefotografeerd worden? Vraag naar de mogelijkheden per e-mail Remora producties of bel +31 6 10 67 55 87.  

Read More

Netwerken in Film Noir

Maandagavond 22 oktober 2018, netwerken met een select gezelschap ondernemers. Zij waren deze keer te gast in de fotostudio. Na een kleine presentatie over het gebruik van foto’s op websites, in brochures en andere media was het tijd om ook met mijn gasten iets voor de camera te gaan doen. Ik had het thema ‘Film Noir’ voorbereid. Met hoedjes, foute zonnebrillen, handboeien, glazen whisky gingen we aan de slag. Heeft u een themafeest of wilt u eens in een spannende setting zoals ‘Film Noir’ gefotografeerd worden? Vraag naar de mogelijkheden per e-mail Remora producties of bel +31 6 10 67 55 87.  

Read More