Speciale gelegenheden

Zwangerschapsphotoshoot Sanne en Martijn

Sanne en Martijn wilden een zwangerschapsphotoshoot met veel wind en op het strand. De weergoden waren ons goedgezind. We hadden best wel een windje en gelukkig bleef het droog. De lange sluier deed goed haar werk en gaf een extra dimensie aan de foto’s. Op het strand, in het bos of op een andere locatie, maar ook in mijn fotostudio in Egmond aan den Hoef kun je terecht voor een zwangerschapsphotoshoot zoals ik heb gefotografeerd voor Sanne en Martijn. Hoe wil jij gefotografeerd worden tijdens jouw zwangerschap? Met partner, of zonder, kleur of zwart-wit of in sepiatinten. Misschien ook met wind of met rook of heel veel kleur… In blijde verwachting? Misschien is een zwangerschapsphotoshoot wat voor jou? Remora producties Fotostudio legt jou graag vast op de gevoelige plaat +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Kortebaandraverij 2019

Als de Kortebaandraverij van Egmond aan den Hoef letterlijk langs de deur gaat, dan is dat natuurlijk een mooie gelegenheid om daar een paar mooie platen van te schieten. Leuk om wat te experimenteren met ‘panning’ om de beweging te vangen. Organiseert u een event? Remora producties maakt er een mooie fotoreportage van. Bel nu voor een vrijblijvende afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Zelfportret

Het is ook wel eens leuk om jezelf voor de camera te hebben. De grote uitdaging is dat je jezelf niet in de zoeker kan waarnemen. Voor een vaderdagcadeau deze foto gemaakt. Mezelf in zwartwit. Ook eens een stoere foto van jezelf in zwartwit? Erg leuk om te geven! Voor een heel speciaal iemand laat je zo’n zwartwit-foto maken voor bij diegene aan de muur. Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Romy viert Valentijnsdag

Voor een Valentijnsactie van de fotostudio heb ik Romy laten poseren. De foto is high-key gefotografeerd en daarna nabewerkt om Romy haar hoed net zo rood als de rozen te maken. De foto’s zijn samengevoegd tot één foto.   Wil je een foto voor een speciale gelegenheid? +31 6 10 67 55 87 of Remora producties.  

Read More

Han en Mar Studioportret

Van Han en Mar kreeg ik de opdracht om de uitnodigingskaart voor hun 50-jarig huwelijksfeest te ontwerpen en te drukken. Ze wilden graag dat een trouwfoto uit 1969 en een nieuwe foto werden gebruikt. De trouwfoto heb ik ingescand en bewerkt en in de fotostudio hebben we een photoshoot gedaan. Het feest werd gehouden in Bistro ’t Schippersrijk in Uitgeest. De link met het huwelijksbootje werd snel gemaakt, het moest een intwerp met een patrijspoort worden. Om diepte in de kaart te creëren wilde ik delen van de foto door de patrijspoort laten steken. Bij de keuze voor de foto uit 1969 heb ik een foto gebruikt waarbij ik het bruidsboeket uit de patrijspoort kon laten steken. Het studioportret wilde ik zo maken dat de armen met Champagneglazen voor diepte in het ontwerp zouden zorgen. Heb je voor een speciale gelegenheid een kaart nodig? Remora producties Fotostudio ontwerpt en drukt kaarten voor ieder gelegenheid vanaf oplage 1! Voor meer informatie bel +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More