Photoshoot met wind

Zwangerschapsphotoshoot Sanne en Martijn

Sanne en Martijn wilden een zwangerschapsphotoshoot met veel wind en op het strand. De weergoden waren ons goedgezind. We hadden best wel een windje en gelukkig bleef het droog. De lange sluier deed goed haar werk en gaf een extra dimensie aan de foto’s. Op het strand, in het bos of op een andere locatie, maar ook in mijn fotostudio in Egmond aan den Hoef kun je terecht voor een zwangerschapsphotoshoot zoals ik heb gefotografeerd voor Sanne en Martijn. Hoe wil jij gefotografeerd worden tijdens jouw zwangerschap? Met partner, of zonder, kleur of zwart-wit of in sepiatinten. Misschien ook met wind of met rook of heel veel kleur… In blijde verwachting? Misschien is een zwangerschapsphotoshoot wat voor jou? Remora producties Fotostudio legt jou graag vast op de gevoelige plaat +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Marilyn Monroe Photoshoot

“Welke foto?” “Die met de opwaaiende jurk…” “Oh okee, top! Die gaan we doen!” Altijd leuk zo’n opdracht om een iconische foto na te maken. De foto met opwaaiende jurk van Marilyn Monroe uit de film ‘The Seven Year Itch (1955)’ is natuurlijk een van haar bekendste foto’s. Hoe gaan we die in de fotostudio namaken? De jurk, pruik, oorbellen en witte pumps gehuurd. Nu de studio nog geschikt maken. Zwarte achtergrond, check! Wind, check! Podium, want de wind komt van onderen, check! Belichting, check! Model klaar, check! Shooten maar! Het sturen van de wind en de jurk was wel één van de moeilijkste dingen tijdens de photoshoot. Na wat improviseren met wat touw en knijpers, ging dat veel beter. Ook een Marilyn Monroe Photoshoot? Of wil je gefotografeerd worden als een andere filmheld? Boek een iconische photoshoot bij Remora producties! Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Romy in de storm

Serious fun! Zo’n photoshoot met een grote windmachine is altijd leuk om te doen en levert hilarische momenten op. Ben je altijd een beetje gespannen bij een photoshoot? Een fotosessie met enorm veel wind in de fotostudio waait in één keer alle zenuwen voor een photoshoot weg. Wil je ook eens een keer wapperend in de wind gefotografeerd worden? Neem dan contact op met Remora producties +31 6 10 67 55 87 of Remora producties.  

Read More