Particuliere portretten

Zwangerschapsphotoshoot Sanne en Martijn

Sanne en Martijn wilden een zwangerschapsphotoshoot met veel wind en op het strand. De weergoden waren ons goedgezind. We hadden best wel een windje en gelukkig bleef het droog. De lange sluier deed goed haar werk en gaf een extra dimensie aan de foto’s. Op het strand, in het bos of op een andere locatie, maar ook in mijn fotostudio in Egmond aan den Hoef kun je terecht voor een zwangerschapsphotoshoot zoals ik heb gefotografeerd voor Sanne en Martijn. Hoe wil jij gefotografeerd worden tijdens jouw zwangerschap? Met partner, of zonder, kleur of zwart-wit of in sepiatinten. Misschien ook met wind of met rook of heel veel kleur… In blijde verwachting? Misschien is een zwangerschapsphotoshoot wat voor jou? Remora producties Fotostudio legt jou graag vast op de gevoelige plaat +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Zelfportret

Het is ook wel eens leuk om jezelf voor de camera te hebben. De grote uitdaging is dat je jezelf niet in de zoeker kan waarnemen. Voor een vaderdagcadeau deze foto gemaakt. Mezelf in zwartwit. Ook eens een stoere foto van jezelf in zwartwit? Erg leuk om te geven! Voor een heel speciaal iemand laat je zo’n zwartwit-foto maken voor bij diegene aan de muur. Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Richard Studioportret

Mijn beste vriend Richard op bezoek in de fotostudio. Niet alleen tijd voor een praatje, maar ook voor een plaatje. Als je al zo lang bevriend bent, dan is het ook leuk om hem voor de camera te hebben. Een mooie zwartwit-foto voor een goede vriend. Geef een goede vriend ook eens een photoshoot cadeau! Boek een vrienden-photoshoot bij Remora producties voor een onvergetelijk cadeau! Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Retroportret Dana

Een klassiek retroportret van Dana gefotografeerd in zwart-wit. Geschoten met een kleine lichtbron met een spiegelende reflector die de contrasten accentueert. De lichtstraal op de achtergrond suggereert een enkele lichtbron. Wat is er nu mooier dan een zwart-witportret aan de muur? Verras eens iemand met een chique zwart-wit portret! Laat jezelf portretteren bij Remora producties! Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Portret met bloem en zonnebril

Twee totaal verschillende foto’s van Romy met hetzelfde leren jasje. Beiden laten Romy zien met een Flower-Power-uitstraling. Een uitstraling die Romy graag laat zien. Het portret met bloem laat de lieve, dromerige kant van Romy zien terwijl het portret met hoedje en zonnebril een stoere ietwat uitdagende Romy neerzet. Werken met rekwisieten versterkt de uitstraling van het portret Ik werk graag met rekwisieten zoals zonnebrillen, bloemen, sieraden en hoofddeksels. Het versterkt de uitstraling en je geeft het model wat te doen met de handen. Twee vliegen in één klap. Speel je bijvoorbeeld een muziekinstrument zoals een gitaar of saxofoon? Dit zijn uitstekende rekwisieten die we kunnen gebruiken om de uitstraling wie je bent te versterken. Doe eens een photoshoot met jouw muziekinstrument bij Remora producties! Een piano wordt lastig, maar we kunnen natuurlijk ook een photoshoot op locatie doen. Ik neem dan gewoon studioapparatuur zoals flitsers en achtergronden mee. Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Erika en Bully studioportret

Erika ging samen met haar allerliefste hond Bully op de foto. Ze vonden het allebei geweldig. De combinatie tussen de kleding van Erika, haar bril en de kleur van de hond maakte deze compositie uitermate geschikt om de photoshoot in zwart-wit te maken. Wil jij ook met jouw allerliefste huisdier op de foto? Je bent van harte welkom in de fotostudio van Remora producties maar we kunnen natuurlijk ook een photoshoot op locatie doen. Ik neem dan gewoon studioapparatuur zoals flitsers en achtergronden mee. Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Romy viert Valentijnsdag

Voor een Valentijnsactie van de fotostudio heb ik Romy laten poseren. De foto is high-key gefotografeerd en daarna nabewerkt om Romy haar hoed net zo rood als de rozen te maken. De foto’s zijn samengevoegd tot één foto.   Wil je een foto voor een speciale gelegenheid? +31 6 10 67 55 87 of Remora producties.  

Read More

Sharon en Noor in Blue

Als je twee leuke vlotte meiden in de fotostudio hebt rondlopen, vanwege hun stage, dan wil je natuurlijk ook zelf foto’s maken. Geïnspireerd door de videoclip ‘Freedom! ’90’ van George Michael Op de overloop van mijn fotostudio heb ik de foto’s genomen. Niet alle foto’s hebben een strakke studio nodig, maar een witte muur, ramen met luxaflex en een verwarmingsradiator kunnen heel goed als achtergrond dienen. Nieuwsgierig of ik inspiratie heb voor jouw portret? +31 6 10 67 55 87 of Remora producties.  

Read More

Linda’s stage

Een snuffelstage van twee dagen in de fotostudio betekent heel veel fotograferen en gefotografeerd worden. Linda heeft dat mogen ondervinden. Langzaam zijn we tijdens de stage naar een set-up gaan werken waarin ik Linda zou fotograferen in een low-key opstelling. Bij low-keyfotografie maak je gebruik van extreme schaduwen in de foto. De donkere partijen overheersen en het contrast is groot. De volgende dag heeft Linda dezelfde setting moeten nabootsen en haar moeder gefotografeerd. Beide foto’s heb ik gecombineerd in Photoshop. Wil je ook eens in een low-keysetting gefotografeerd worden? Neem dan contact op met Remora producties +31 6 10 67 55 87 of Remora producties.  

Read More

Romy in de storm

Serious fun! Zo’n photoshoot met een grote windmachine is altijd leuk om te doen en levert hilarische momenten op. Ben je altijd een beetje gespannen bij een photoshoot? Een fotosessie met enorm veel wind in de fotostudio waait in één keer alle zenuwen voor een photoshoot weg. Wil je ook eens een keer wapperend in de wind gefotografeerd worden? Neem dan contact op met Remora producties +31 6 10 67 55 87 of Remora producties.  

Read More