Op locatie

Profielfoto Geenpunt Media

Een nieuwe profielfoto voor Geenpunt Media: Een goede zakelijke profielfoto is belangrijk, maar wordt nog wel eens over het hoofd gezien. Je kan maar één keer indruk maken. Je wilt professioneel en betrouwbaar over komen bij jouw klanten. Maar wil je ook een saaie foto? Professioneel en betrouwbaar hoeft helemaal niet saai te zijn! Met een profielfoto kan je er juist voor zorgen dat je opvalt. Met humor bijvoorbeeld, of juist een onverwachte foto of maak een foto spectaculair. Voor Ruud Vrees van Geenpunt Media heb ik juist die aspecten geprobeerd in de foto te ‘vangen’. Deze foto is op een ‘geheime’ urbex-locatie genomen. Door het lijnenspel en kleurgebruik probeer ik een futuristische sfeer op te roepen, die in contrast staat met de oude typemachine en draaischijftelefoon. Inspiratie heb ik opgedaan tijdens het kijken van de Science-Fictionserie Doctor Who. Val ook op met een creatieve profielfoto! Bel +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Zakelijke profielfoto’s Ruben Kuipers

Ruben Kuipers Design had nieuwe zakelijke profielfoto’s nodig voor op zijn nieuwe website en op Social Media. Van Ruben heb ik verschillende stijlen portretten gemaakt. Een zakelijk studioportret voor zijn LinkedIn-profiel, voor zijn website een serie studioportretten die hij algemeen in kan zetten op zijn website en we hebben een serie casual portretten buiten in Egmond aan den Hoef geschoten. De Zakelijke profielfoto’s voor de website van Ruben Kuipers zijn high-key geschoten, hierdoor kunnen ze naadloos in de witte achtergrond van de website overvloeien. De LinkedIn profielfoto is juist met een donkere achtergrond geschoten en is hierdoor wat zakelijker. De serie casual portretten zijn buiten in Egmond aan den Hoef gemaakt bij onder andere de Ruïne van Het Slot op den Hoef en bij wat oude gebouwen aan de Slotweg. Heb je ook een zakelijke profielfoto nodig? Kijk eens op mijn portfolio Zakelijke Portretten of neem geheel vrijblijvend contact op met Remora producties Fotostudio +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Kortebaandraverij 2019

Als de Kortebaandraverij van Egmond aan den Hoef letterlijk langs de deur gaat, dan is dat natuurlijk een mooie gelegenheid om daar een paar mooie platen van te schieten. Leuk om wat te experimenteren met ‘panning’ om de beweging te vangen. Organiseert u een event? Remora producties maakt er een mooie fotoreportage van. Bel nu voor een vrijblijvende afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Your Accountants & Adviseurs

Een leuke uitdaging waren de bewegende portretten van Your Accountants & Adviseurs voor op hun website. Zie het eerste voorbeeld. Verder wilden ze stilstaande portretten en groepsfoto’s. In de vergaderruimte van hun filiaal in Alkmaar heb ik mijn foto- en filmstudio opgebouwd. Deze keer niet met flitsbuizen, maar met continuelicht in verband met het filmen. Met de ene camera een foto maken en met de andere filmen en precies de juiste beweging vatten om een driedimensionaal effect te creëren. Ben je ook geïnteresseerd in een bewegend portret op jouw website? Boek een 3D-photoshoot bij Remora producties! Bel nu geheel vrijblijvend voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

RV Ossa promotie

Voor de open dag van Roeivereniging Ossa heb ik de fotografie, het ontwerp van het drukwerk en de uitvoering van het druk- en printwerk mogen verzorgen. Ik heb flyers en spandoeken ontworpen en laten printen. Remora producties kan ook voor jouw sportvereniging promotiemateriaal ontwikkelen. Heb je een leuk event, wil je een reportage en promotiedrukwerk? Schakel Remora producties in! Ook promotie nodig voor jouw sportvereniging? Wil je jouw sportvereniging promoten door middel van drukwerk en/of fotografie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Remora producties! Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Weefkring Alkmaar

Voor de website van de Weefkring Alkmaar heb ik een fotoreportage gemaakt van de diverse werkstukken. Fotografie op locatie Remora producties fotografeert ook op locatie. De mobiele fotostudio-apparatuur nemen we gewoon mee. Bel nu voor een fotoreportage op locatie! +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More