Model portfolio

Yasmin Portfolio Photoshoot

Yasmin doet buiten haar school om een theateropleiding bij de WDO Premiumclub. Voor haar portfolio hebben we een fotoreportage gemaakt. Wil je ook een modellen- / portfoliophotoshoot? Zowel in de fotostudio als op locatie kan je je laten fotograferen voor jouw portfolio. Kijk op de prijzen-pagina wat de tarieven zijn voor een photoshoot voor jouw portfolio. Bel of e-mail voor een vrijblijvende afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Yasmin en Brigitte buiten

De oude Slotruïne leent zich uitstekend voor een photoshoot. Eén studiolamp met softbox heb ik ingezet om het licht te controleren. Yasmin en Brigitte hebben voor mij geposeerd. Wil je ook eens een portfolio-photoshoot? Kijk voor meer informatie op deze pagina! Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Graffiti photoshoot Romy

Een graffiti-muur is altijd een spectaculaire foto-achtergrond. Zo’n stoere omgeving verdient ook stoere kleding. Een leren jasje en een spijkerbroek met gaten. De foto is genomen in het skatepark in Heerhugowaard. Ik had studioflitsers meegenomen om het licht mooi te kunnen controleren op deze locatie. Verras eens iemand met een stoere graffiti-photoshoot, of met een stoere foto van jou! Boek een graffiti-photoshoot bij Remora producties! Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Retroportret Dana

Een klassiek retroportret van Dana gefotografeerd in zwart-wit. Geschoten met een kleine lichtbron met een spiegelende reflector die de contrasten accentueert. De lichtstraal op de achtergrond suggereert een enkele lichtbron. Wat is er nu mooier dan een zwart-witportret aan de muur? Verras eens iemand met een chique zwart-wit portret! Laat jezelf portretteren bij Remora producties! Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Portret met bloem en zonnebril

Twee totaal verschillende foto’s van Romy met hetzelfde leren jasje. Beiden laten Romy zien met een Flower-Power-uitstraling. Een uitstraling die Romy graag laat zien. Het portret met bloem laat de lieve, dromerige kant van Romy zien terwijl het portret met hoedje en zonnebril een stoere ietwat uitdagende Romy neerzet. Werken met rekwisieten versterkt de uitstraling van het portret Ik werk graag met rekwisieten zoals zonnebrillen, bloemen, sieraden en hoofddeksels. Het versterkt de uitstraling en je geeft het model wat te doen met de handen. Twee vliegen in één klap. Speel je bijvoorbeeld een muziekinstrument zoals een gitaar of saxofoon? Dit zijn uitstekende rekwisieten die we kunnen gebruiken om de uitstraling wie je bent te versterken. Doe eens een photoshoot met jouw muziekinstrument bij Remora producties! Een piano wordt lastig, maar we kunnen natuurlijk ook een photoshoot op locatie doen. Ik neem dan gewoon studioapparatuur zoals flitsers en achtergronden mee. Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Dana Portfolio Photoshoot

Dana vroeg om photoshoot voor haar portfolio. Dit betekent een aantal headshots en full-bodyshots. Ze vond het belangrijk dat haar ogen goed ‘gevangen’ werden. Oordeel zelf… Wil jij jouw portfolio opbouwen? Bij Remora producties Fotostudio kun je ook terecht voor jouw portfolio photoshoot. Er zijn verschillende standaard mogelijkheden, deze kan je op deze pagina vinden. Of neem contact op om jouw wensen door te spreken +31 6 10 67 55 87 of Remora producties.  

Read More

Sharon en Noor in Blue

Als je twee leuke vlotte meiden in de fotostudio hebt rondlopen, vanwege hun stage, dan wil je natuurlijk ook zelf foto’s maken. Geïnspireerd door de videoclip ‘Freedom! ’90’ van George Michael Op de overloop van mijn fotostudio heb ik de foto’s genomen. Niet alle foto’s hebben een strakke studio nodig, maar een witte muur, ramen met luxaflex en een verwarmingsradiator kunnen heel goed als achtergrond dienen. Nieuwsgierig of ik inspiratie heb voor jouw portret? +31 6 10 67 55 87 of Remora producties.  

Read More

Romy in de storm

Serious fun! Zo’n photoshoot met een grote windmachine is altijd leuk om te doen en levert hilarische momenten op. Ben je altijd een beetje gespannen bij een photoshoot? Een fotosessie met enorm veel wind in de fotostudio waait in één keer alle zenuwen voor een photoshoot weg. Wil je ook eens een keer wapperend in de wind gefotografeerd worden? Neem dan contact op met Remora producties +31 6 10 67 55 87 of Remora producties.  

Read More

Portfolio photoshoot Romy

Samen met Romy een modellen photoshoot gedaan om haar Model Portfolio op te bouwen. Voor haar de eerste keer ‘echt’ poseren voor de camera. Het leek of ze nooit anders was gewend. Bij deze photoshoot hebben Romy en ik ervoor gekozen om een éénvoudige setup te doen met alleen een witte achtergrond. Haar kleding en haar kwamen heel mooi uit op de witte achtergrond het was niet nodig om de setup te wijzigen. Overweeg je ook een modellencariëre, of wil je zo’n modellenphotoshoot gewoon eens een keer meemaken? Neem dan contact op met Remora producties +31 6 10 67 55 87 of Remora producties.  

Read More