Low-key

Promotiefoto’s Elements Kwintet

De stijl was vooraf al bepaald door de leden van het Elements Kwintet, de foto’s moesten zwart-wit zijn, de achtergrond zwart en de gezichten moesten eruit springen. Thomas, Erik, Daniël, Andreas en Karel hadden zich in het zwart gehesen. De gezichten werden nog even van matterende poeder voorzien. Tijd voor de photoshoot. Doordat de bandleden goed hadden nagedacht over hoe ze op de foto wilden staan hoefde ik maar weinig aanwijzingen te geven. We konden lekker een middagje experimenteren met diverse posities en layout. Met jouw band op de foto? Neem geheel vrijblijvend contact op met Remora producties Fotostudio +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Zelfportret

Het is ook wel eens leuk om jezelf voor de camera te hebben. De grote uitdaging is dat je jezelf niet in de zoeker kan waarnemen. Voor een vaderdagcadeau deze foto gemaakt. Mezelf in zwartwit. Ook eens een stoere foto van jezelf in zwartwit? Erg leuk om te geven! Voor een heel speciaal iemand laat je zo’n zwartwit-foto maken voor bij diegene aan de muur. Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Retroportret Dana

Een klassiek retroportret van Dana gefotografeerd in zwart-wit. Geschoten met een kleine lichtbron met een spiegelende reflector die de contrasten accentueert. De lichtstraal op de achtergrond suggereert een enkele lichtbron. Wat is er nu mooier dan een zwart-witportret aan de muur? Verras eens iemand met een chique zwart-wit portret! Laat jezelf portretteren bij Remora producties! Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Erika en Bully studioportret

Erika ging samen met haar allerliefste hond Bully op de foto. Ze vonden het allebei geweldig. De combinatie tussen de kleding van Erika, haar bril en de kleur van de hond maakte deze compositie uitermate geschikt om de photoshoot in zwart-wit te maken. Wil jij ook met jouw allerliefste huisdier op de foto? Je bent van harte welkom in de fotostudio van Remora producties maar we kunnen natuurlijk ook een photoshoot op locatie doen. Ik neem dan gewoon studioapparatuur zoals flitsers en achtergronden mee. Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Linda’s stage

Een snuffelstage van twee dagen in de fotostudio betekent heel veel fotograferen en gefotografeerd worden. Linda heeft dat mogen ondervinden. Langzaam zijn we tijdens de stage naar een set-up gaan werken waarin ik Linda zou fotograferen in een low-key opstelling. Bij low-keyfotografie maak je gebruik van extreme schaduwen in de foto. De donkere partijen overheersen en het contrast is groot. De volgende dag heeft Linda dezelfde setting moeten nabootsen en haar moeder gefotografeerd. Beide foto’s heb ik gecombineerd in Photoshop. Wil je ook eens in een low-keysetting gefotografeerd worden? Neem dan contact op met Remora producties +31 6 10 67 55 87 of Remora producties.  

Read More