Grafisch ontwerp

RV Ossa promotie

Voor de open dag van Roeivereniging Ossa heb ik de fotografie, het ontwerp van het drukwerk en de uitvoering van het druk- en printwerk mogen verzorgen. Ik heb flyers en spandoeken ontworpen en laten printen. Remora producties kan ook voor jouw sportvereniging promotiemateriaal ontwikkelen. Heb je een leuk event, wil je een reportage en promotiedrukwerk? Schakel Remora producties in! Ook promotie nodig voor jouw sportvereniging? Wil je jouw sportvereniging promoten door middel van drukwerk en/of fotografie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Remora producties! Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Han en Mar Studioportret

Van Han en Mar kreeg ik de opdracht om de uitnodigingskaart voor hun 50-jarig huwelijksfeest te ontwerpen en te drukken. Ze wilden graag dat een trouwfoto uit 1969 en een nieuwe foto werden gebruikt. De trouwfoto heb ik ingescand en bewerkt en in de fotostudio hebben we een photoshoot gedaan. Het feest werd gehouden in Bistro ’t Schippersrijk in Uitgeest. De link met het huwelijksbootje werd snel gemaakt, het moest een intwerp met een patrijspoort worden. Om diepte in de kaart te creëren wilde ik delen van de foto door de patrijspoort laten steken. Bij de keuze voor de foto uit 1969 heb ik een foto gebruikt waarbij ik het bruidsboeket uit de patrijspoort kon laten steken. Het studioportret wilde ik zo maken dat de armen met Champagneglazen voor diepte in het ontwerp zouden zorgen. Heb je voor een speciale gelegenheid een kaart nodig? Remora producties Fotostudio ontwerpt en drukt kaarten voor ieder gelegenheid vanaf oplage 1! Voor meer informatie bel +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Spaansen Magazine De Trechter

Voor Spaansen verzorg ik tweemaal per jaar het ontwerp, de opmaak, drukwerk en verspreiding van het magazine De Trechter. Bij alle personeelsleden en diverse relaties viel vlak voor de bouwvak de editie zomer 2018 op de mat. De oplage was deze keer 1.650 exemplaren waarvan er meer dan 900 exemplaren met de post zijn verstuurd. Erg trots ben ik op deze uitgave van het magazine De Trechter die deze keer wel 64 pagina’s telt. Het hele magazine is full-colour gedrukt. Het omslag is 300 g/m2 mat gelamineerd machine coated papier en het binnenwerk 170 g/m2. FSC-certificering Het hele project is FSC-gecertificeerd, er is zelfs een boom voor geplant. Voor de verzending is het magazine ingeseald in een folie van bioplastic. Deze folie is gemaakt van een soort suiker en kan gewoon in de groene bak worden gedeponeerd. Zo blijft de Ecological Footprint zo klein mogelijk. Wilt u één van de edities van De Trechter inzien? Op de website van Spaansen staan alle edities van het magazine. Wilt u ook een magazine uitgeven? Remora producties kan u helpen bij het uitgeven van uw magazine. Neem hiervoor contact met ons op via studio@remoraproducties.nl of bel met Rudy Rosman op 06 – 10 […]

Read More