Fotoreportages

Zwangerschapsphotoshoot Sanne en Martijn

Sanne en Martijn wilden een zwangerschapsphotoshoot met veel wind en op het strand. De weergoden waren ons goedgezind. We hadden best wel een windje en gelukkig bleef het droog. De lange sluier deed goed haar werk en gaf een extra dimensie aan de foto’s. Op het strand, in het bos of op een andere locatie, maar ook in mijn fotostudio in Egmond aan den Hoef kun je terecht voor een zwangerschapsphotoshoot zoals ik heb gefotografeerd voor Sanne en Martijn. Hoe wil jij gefotografeerd worden tijdens jouw zwangerschap? Met partner, of zonder, kleur of zwart-wit of in sepiatinten. Misschien ook met wind of met rook of heel veel kleur… In blijde verwachting? Misschien is een zwangerschapsphotoshoot wat voor jou? Remora producties Fotostudio legt jou graag vast op de gevoelige plaat +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Zakelijke portretten Overwegend Notariaat

Voor de nieuwe website van Overwegend Notariaat heb de zakelijke portretten mogen verzorgen. De portretten zijn in mijn fotostudio in Egmond aan den Hoef gemaakt. De visagie is verzorgd door Angeline’s Care & Beauty Instituut. Tegenwoordig worden websites steeds persoonlijker. Er wordt afgezien van de standaard stockfoto’s die ook door de concurrent gebruikt worden. Foto’s van eigen personeel, het productieproces en eigen producten worden worden steeds meer ingezet om het unieke karakter van het bedrijf te promoten. Is een bedrijfsreportage iets voor úw onderneming? Neem dan contact op met Remora producties Fotostudio +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Kortebaandraverij 2019

Als de Kortebaandraverij van Egmond aan den Hoef letterlijk langs de deur gaat, dan is dat natuurlijk een mooie gelegenheid om daar een paar mooie platen van te schieten. Leuk om wat te experimenteren met ‘panning’ om de beweging te vangen. Organiseert u een event? Remora producties maakt er een mooie fotoreportage van. Bel nu voor een vrijblijvende afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

RV Ossa promotie

Voor de open dag van Roeivereniging Ossa heb ik de fotografie, het ontwerp van het drukwerk en de uitvoering van het druk- en printwerk mogen verzorgen. Ik heb flyers en spandoeken ontworpen en laten printen. Remora producties kan ook voor jouw sportvereniging promotiemateriaal ontwikkelen. Heb je een leuk event, wil je een reportage en promotiedrukwerk? Schakel Remora producties in! Ook promotie nodig voor jouw sportvereniging? Wil je jouw sportvereniging promoten door middel van drukwerk en/of fotografie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Remora producties! Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Weefkring Alkmaar

Voor de website van de Weefkring Alkmaar heb ik een fotoreportage gemaakt van de diverse werkstukken. Fotografie op locatie Remora producties fotografeert ook op locatie. De mobiele fotostudio-apparatuur nemen we gewoon mee. Bel nu voor een fotoreportage op locatie! +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More