Fotoreportages

Kortebaandraverij 2019

Als de Kortebaandraverij van Egmond aan den Hoef letterlijk langs de deur gaat, dan is dat natuurlijk een mooie gelegenheid om daar een paar mooie platen van te schieten. Leuk om wat te experimenteren met ‘panning’ om de beweging te vangen. Organiseert u een event? Remora producties maakt er een mooie fotoreportage van. Bel nu voor een vrijblijvende afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

RV Ossa promotie

Voor de open dag van Roeivereniging Ossa heb ik de fotografie, het ontwerp van het drukwerk en de uitvoering van het druk- en printwerk mogen verzorgen. Ik heb flyers en spandoeken ontworpen en laten printen. Remora producties kan ook voor jouw sportvereniging promotiemateriaal ontwikkelen. Heb je een leuk event, wil je een reportage en promotiedrukwerk? Schakel Remora producties in! Ook promotie nodig voor jouw sportvereniging? Wil je jouw sportvereniging promoten door middel van drukwerk en/of fotografie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Remora producties! Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Weefkring Alkmaar

Voor de website van de Weefkring Alkmaar heb ik een fotoreportage gemaakt van de diverse werkstukken. Fotografie op locatie Remora producties fotografeert ook op locatie. De mobiele fotostudio-apparatuur nemen we gewoon mee. Bel nu voor een fotoreportage op locatie! +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More