Buiten

Zwangerschapsphotoshoot Sanne en Martijn

Sanne en Martijn wilden een zwangerschapsphotoshoot met veel wind en op het strand. De weergoden waren ons goedgezind. We hadden best wel een windje en gelukkig bleef het droog. De lange sluier deed goed haar werk en gaf een extra dimensie aan de foto’s. Op het strand, in het bos of op een andere locatie, maar ook in mijn fotostudio in Egmond aan den Hoef kun je terecht voor een zwangerschapsphotoshoot zoals ik heb gefotografeerd voor Sanne en Martijn. Hoe wil jij gefotografeerd worden tijdens jouw zwangerschap? Met partner, of zonder, kleur of zwart-wit of in sepiatinten. Misschien ook met wind of met rook of heel veel kleur… In blijde verwachting? Misschien is een zwangerschapsphotoshoot wat voor jou? Remora producties Fotostudio legt jou graag vast op de gevoelige plaat +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Zakelijke profielfoto’s Ruben Kuipers

Ruben Kuipers Design had nieuwe zakelijke profielfoto’s nodig voor op zijn nieuwe website en op Social Media. Van Ruben heb ik verschillende stijlen portretten gemaakt. Een zakelijk studioportret voor zijn LinkedIn-profiel, voor zijn website een serie studioportretten die hij algemeen in kan zetten op zijn website en we hebben een serie casual portretten buiten in Egmond aan den Hoef geschoten. De Zakelijke profielfoto’s voor de website van Ruben Kuipers zijn high-key geschoten, hierdoor kunnen ze naadloos in de witte achtergrond van de website overvloeien. De LinkedIn profielfoto is juist met een donkere achtergrond geschoten en is hierdoor wat zakelijker. De serie casual portretten zijn buiten in Egmond aan den Hoef gemaakt bij onder andere de Ruïne van Het Slot op den Hoef en bij wat oude gebouwen aan de Slotweg. Heb je ook een zakelijke profielfoto nodig? Kijk eens op mijn portfolio Zakelijke Portretten of neem geheel vrijblijvend contact op met Remora producties Fotostudio +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Analoge fotografie

Voor iedere fotograaf zou het goed zijn om eens analoog te fotograferen. Je wordt dan beperkt door het aantal foto’s op een filmrolletje en je kan ook niet gelijk zien of een foto is gelukt. Analoog fotograferen betekent dat je van tevoren meer moet nadenken, meten en opletten. Je gaat dus een foto plannen in plaats van zomaar in het wilde weg te klikken. Doordat ik mijzelf meer ben gaan verdiepen in analoge fotografie, heeft mij dat een betere fotograaf gemaakt. Het heeft mij geleerd om ook in de digitale fotografie de foto beter te plannen. Dit resulteert in minder foto’s om uit te zoeken en ik kom sneller tot de foto die ik voor ogen had om te maken. De films ontwikkel ik ook zelf waarna ik de negatieven inscan en digitaal retoucheer. Een klein beetje van beide werelden dus waarbij ik de analoge sfeer van de foto probeer te behouden. Deze serie foto’s is gemaakt met een Russische FED4 camera van ongeveer 40 jaar oud. De film die ik gebruikt heb is Ilford Delta 400 en ik heb de film ontwikkeld met een Delta-STD Caffenol ontwikkelaar. Dat is een ontwikkelmengsel met als ingrediënten oploskoffie, soda en vitamine C. […]

Read More

Kortebaandraverij 2019

Als de Kortebaandraverij van Egmond aan den Hoef letterlijk langs de deur gaat, dan is dat natuurlijk een mooie gelegenheid om daar een paar mooie platen van te schieten. Leuk om wat te experimenteren met ‘panning’ om de beweging te vangen. Organiseert u een event? Remora producties maakt er een mooie fotoreportage van. Bel nu voor een vrijblijvende afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

NL Profiling

NL Profiling is druk bezig met een nieuwe website en had ook zakelijke portretten nodig. Na een brainstormsessie waren we het erover eens dat de photoshoot in een omgeving moest gebeuren die een positieve vibe zou geven. Bakkum zou het worden, de locatie in de overgang tussen bos en duin, was heel inspirerend. Mikki Brown heeft de visagie verzorgd voor deze photoshoot op locatie. Heeft jouw bedrijf ook een positieve boost nodig? Boek een photoshoot op locatie bijRemora producties! Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More

Yasmin en Brigitte buiten

De oude Slotruïne leent zich uitstekend voor een photoshoot. Eén studiolamp met softbox heb ik ingezet om het licht te controleren. Yasmin en Brigitte hebben voor mij geposeerd. Wil je ook eens een portfolio-photoshoot? Kijk voor meer informatie op deze pagina! Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar Remora producties.  

Read More