Nieuws

Fotografeer eens analoog!

Analoge fotografie leeft nog steeds, net als in de muziekwereld de vinyl-plaat steeds meer in opmars is. Ook in de fotografie worden analoge foto’s als warmer, kunstzinniger en als ‘oorspronkelijk’ ervaren. Sinds ik zelf mij meer ben gaan verdiepen in analoge fotografie vind ik dat ik beter ben gaan fotograferen. Misschien ook iets voor jou? Bij Remora producties kan je nu een workshop Analoge . . .

Denk je aan jouw Valentijn? Denk eens aan een photoshoot bij Remora producties Fotostudio!

Verras jouw Valentijn met een professioneel portret van jou. Want jouw Valentijn wil toch niets liever dan een foto van jou aan de muur?
Verwen jezelf eens met een photoshoot en geef de foto cadeau. Twee vliegen in één klap! Eerst ga je de visagie in, je laat jezelf opmaken zodat je er op jouw mooist uit ziet om daarna voor jouw Valentijn een mooie, spannende foto te laten maken.

‘Waarom is visagie zo belangrijk bij een photoshoot? Ik draag nooit make-up, is dat wel nodig?’

Deze vraag krijg ik vaak gesteld voor een photoshoot. Make-up wordt gebruikt om meerdere redenen: namelijk het licht, het wegwerken van kleine oneffenheden in de huid en het psychologische effect op het model.

Feestdagen in aantocht en niets te geven?

Sinterklaas en Kerstmis komen er aan. Wat nu als u niets weet te geven? Denk dan eens aan een mooi portret voor aan de muur. Remora producties is creatief met portretten en voor iedere muur kunnen wij een bijpassend portret fotograferen.

Photoshoot met huisdier op dierendag!

Doe een photoshoot op dierendag!
Aanstaande vrijdag is het dierendag, om dit te vieren krijg je € 25,- korting op een photoshoot met jouw huisdier.
Bel nu voor een afspraak +31 6 10 67 55 87

Iconische photoshoot

Waan jezelf op een filmset en laat jezelf portretteren als bijvoorbeeld Marilyn Monroe met opwaaiende jurk.

Magazine ‘De Trechter’ Zomereditie 2019 leest lekker op het strand

De scholen zijn weer begonnen en de Bouwvakvakantie ligt al weer even achter ons. Maar het is nog steeds goed strandweer. Het is heerlijk om op het strand lekker door een magazine heen te bladeren.
Voor Spaansen heb ik hun eigen magazine geproduceerd, De Trechter; de halfjaarlijkse uitgave van het blad wat meer is dan een personeelsblaadje. In de vakantie viel dit blad bij personeel en relaties op . . .

De Padi Digital Underwater Photographer (DUP) cursus start op 15 mei

Wil je jouw onderwaterfotografie-skills verbeteren? Dan is deze PADI-specialty misschien wat voor jouw.
De cursus is geheel aangepast aan de materialen van tegenwoordig. Met een onderwaterhuis kan je al met jouw smartphone onderwaterfoto’s maken, of misschien heb je een GoPro…
Schrijf je nu in!

Was jij onderwater in Sint Pancras op Koningsdag?

Was jij erbij op Koningsdag? Onderwater in het zwembad van De Bever! Als je ook een duikintro hebt gedaan in het zwembad bij de duikers van KevMic-Diving, dan is de kans groot dat ik jou op de foto hebt gezet. Bekijk het overzicht, misschien sta jij er wel tussen!

Workshop camerabeheersing: ‘Haal meer uit je camera’

Heb je onlangs een spiegelreflex- (DSLR-) of een systeemcamera aangeschaft en wil je graag eens van die automatische stand af? Bij de Fotostudio van Remora producties kan je nu de workshop Camerabeheersing volgen. Spelenderwijs leer je de camera kennen, leer je meer over compositie en we sluiten de workshop af met een fotowandeling. De workshop is uitermate geschikt voor beginnende fotografen.

Röntgen-photoshoot, schrijf je NU in!

Maandag heb ik nog enkele plekken vrij voor een Röntgen-photoshoot. Schrijf je nu in, vol=vol!
Wil je echt een uniek portret aan de muur? Laat je dan nu vastleggen met mijn nieuwe X-ray-apparatuur.
Boek nu voor jouw eigen Röntgen-foto aan de muur!

De Padi Digital Underwater Photographer (DUP) cursus start op 3 april

Mies fotografeert onderwater met een actioncam
Wil je jouw onderwaterfotografie-skills verbeteren? Dan is deze PADI-specialty misschien wat voor jouw.
De cursus is geheel aangepast aan de materialen van tegenwoordig. Met een onderwaterhuis kan je al met jouw smartphone onderwaterfoto’s maken, of misschien heb je een GoPro…
Schrijf je nu in!

Spellenbeurs 23 februari 2019

Op zaterdag 23 februari 2019 wordt de eerste Alkmaarse Spellenbeurs gehouden. Een beurs waar je diverse bordspellen kan ontdekken, spelen en nieuwe speelmaatjes kan ontmoeten.
De website voor de beurs is gebouwd door Remora producties. Remora producties zal zaterdag ook aanwezig zijn om de de beurs vast te leggen.

Verras jouw Valentijn!

Valentijnsdagphotoshoot met Romy
Hoe laat je zien dat je heel veel van iemand houdt? Doe een photoshoot en geef een mooi canvas met jouw favoriete foto voor aan de muur. Leuk om te doen en jouw Valentijn zal enorm verrast zijn.
Heb je liever een foto van jouw crush aan de muur?
Geef een photoshoot cadeau aan jouw Valentijn of maak er samen een leuke dag van en doe samen een photoshoot.

Storm in de fotostudio

Met een grote windmachine naast je trotseer je de storm in de fotostudio. Het levert veel hilarische momenten op waardoor de photoshoot erg ontspannen verloopt. Het ziet er ook nog eens spectaculair uit.
Doe ook eens een photoshoot met wind!

De editie winter 2018 van De Trechter ligt weer op de mat

Lekker leesvoer voor binnen bij de warme haard: Magazine De Trechter van de Spaansen Groep is weer uit!
Tweemaal per jaar verzorg ik het grafisch ontwerp en drukwerk van De Trechter het magazine dat de Spaansen Groep uitgeeft voor hun personeel en relaties.

Fijne feestdagen en een goed en gezond 2019

Remora producties Fotostudio wenst iedereen fijne feestdagen een een goed en gezond 2019!

December fotothema Vuurwerk (rook en vuur)

Het jaar 2018 sluiten we af met ‘vuurwerk’!
In de fotostudio doen we dat met veel rook en gekleurde lampen. We maken er een spectaculair uiteinde van. Wil je een ‘spectaculaire’ photoshoot doen? Schrijf je dan nu in voor de thema-photoshoot ‘vuurwerk’!
Zet vrijdag 14 december in jouw agenda.

Twee dagen snuffelstage bij Remora producties Fotostudio

Wesley is gek van fotografie en wilde zijn snuffelstage lopen bij mij in de fotostudio. In twee dagen tijd heb ik hem laten ervaren hoe het is om een photoshoot van begin tot het eind mee te maken. Hij had zijn moeder als model geregeld en hij heeft ook zelf model gestaan.

Geef eens een canvas cadeau

De vader van Colin en Remco werd vijftig. Het mooiste cadeau voor een Abraham? Een canvas met daarop zijn eigen zoons voor aan de muur. Mooi om te krijgen, maar ook mooi om te geven.

Wist je dat we ook aan themafotografie doen?

Remora producties Fotostudio doet ook aan themafotografie zoals Halloween, Film Noir en bijvoorbeeld Zeemeerminnen. Ongeveer één keer per maand wordt de studio omgebouwd tot een themalocatie waar iedereen zich kan laten fotograferen.

Combinatie oud en nieuw

Voor de heer Kragten heb ik zijn trouwfoto van zestig jaar geleden gecombineerd met een foto van een photoshoot. De trouwfoto heb ik ingescand en bewerkt, de lichtopstelling tijdens de photoshoot in mijn fotostudio heb ik zo ingesteld dat het licht zoveel mogelijk overeenkomt met de oude foto. Hierna heb ik de foto’s bewerkt en samengevoegd.

Spectaculaire portretten met rook

Zeer spectaculair zijn de foto’s waarbij rook als achtergrond is verwerkt. De rook vormt een extra dimensie in de foto en door gebruik te maken van gekleurde filters op de filters kan de kleur van de rook aangepast worden aan bijvoorbeeld de kleur van de kleding of om een bepaalde sfeer te benadrukken.