Nieuwsitem maken

Nieuwsitem maken

Spectaculaire portretten met rook Hoofdfoto

Zeer spectaculair zijn de foto’s waarbij rook als achtergrond is verwerkt. De rook vormt een extra dimensie in de foto en door gebruik te maken van gekleurde filters op de filters kan de kleur van de rook aangepast worden aan bijvoorbeeld de kleur van de kleding of om een bepaalde sfeer te benadrukken.

Door gebruik te maken van de rookmachine en te variëren met het licht kunnen we het juiste effect creëren. We kunnen de sfeer van de foto heel goed sturen, maar het mooie van rook is dat het per seconde verandert.

Iedere foto gemaakt met rook is uniek!

Door met de belichting en de hoeveelheid rook en rekwisieten te spelen kunnen we een eindeloos aantal effecten in de foto creëren. Denk eens aan een rokerig kantoor van een privé-detective uit een film-noir, de spookachtige sfeer uit een horrorfilm of juist een DJ die uit zijn dak gaat op een party.

Ook op locatie

Remora producties Fotostudio heeft ook een mobiele fotostudio en kan op praktisch iedere locatie opgebouwd worden, zowel binnen als buiten. Ik kan stroom meenemen, er hoeft niet per se een stroompunt aanwezig te zijn.

Wat is jouw scenario voor een rookfoto?

Bel +31 6 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar studio@remoraproducties.nl voor meer informatie over fotografie met rook of boek gelijk een photoshoot.