Foto’s voor bij u aan de muur

Bestel op deze pagina ‘Foto’s voor bij u aan de muur’ van fotograaf Rudy Rosman. Unieke stillevens gemaakt in de Fotostudio van Remora producties in Egmond aan den Hoef.

Kies zelf het formaat en het materiaal waarop je het afgedrukt wilt hebben.

Typemachine

Werk aan de muur 'Stilleven met typemachine, roze bril en gedicht'
Stilleven met typemachine, roze bril en gedicht

In de serie ‘Typemachine’ staat de liefde, een schrijfmachine, gedichten van Louis Couperus, een roze zonnebril, een horloge en een roos centraal. Ideaal om als drieluik aan de muur te hebben hangen, maar ook gewoon per stuk verkrijgbaar.

Een geweldig cadeau om te schenken aan de liefde van jouw leven!

Schrijf je zelf gedichten en wil je jouw gedichten op een unieke wijze gefotografeerd hebben voor aan de muur? Neem dan contact op met Rudy Rosman studio@remoraproducties.nl of bel 06 – 10 67 55 87.

Wijn-splash

Wijn-splash
De beweging van geschonken wijn gevangen in de tijd

Haarscherpe wijn-splashfoto’s. Rode wijn gegoten in een glas. De kolkende beweging van de wijn in een split-second gevangen in de tijd. Rode wijn op een witte achtergrond.
Zeer geschikt als Valentijns-cadeau.

Rode wijn

Stilleven met rode wijn en rode roos

Deze stillevens met als onderwerp een fles rode wijn, een handvol walnoten zijn gefotografeerd in de stijl van de oude meesters. Vroeger waren het vaak studies van de schilders en ze konden hun vaardigheden hiermee laten zien. Zie het als een portfolio van de oude meesters.

De foto’s kan je ook bestellen op de website ‘Werk aan de muur‘.