Cursussen en workshops

Hou je ook van fotograferen? Volg dan eens één van de cursussen of workshops bij Remora producties Fotostudio.

Ik leef voor mijn camera, ik zou het liefst alles fotograferen wat ik tegen kom, maar ik vind het ook heel leuk om mijn kennis in de fotografie met anderen te delen. Hiervoor heb ik diverse cursussen en workshops ontwikkeld om iedere fotograaf, van de beginnende tot de wat meer geroutineerde fotograaf, een leuke en leerzame fotografie-ervaring te bieden.

Mijn lessen staan in het teken van veel doen. Ik vertel veel, maar er is ook veel ruimte om veel te oefenen. Daar leer je namelijk het meest van.

Door jouw kennis te vergroten krijg je veel meer plezier in fotografie.

Cursussen en workshops bij Remora producties Fotostudio

Overzicht cursussen

Overzicht workshops

Bel 06 - 10 67 55 87 en geef je op voor één van de cursussen of workshops

Er zijn nog veel meer leuke cursussen en workshops in ontwikkeling. Bijvoorbeeld Fotograferen met een Smartphone en Fotograferen van Paddenstoelen. Hou daarom de website en Social Media in de gaten.