Home

over

Remora producties
Fotostudio

In één van de mooiste dorpen van Noord-Holland, Egmond aan den Hoef, heb ik een kleine maar goed geoutilleerde fotostudio ingericht.

De fotostudio ligt op een steenworp afstand van de bekende ruïne van het Slot op den Hoef, het kasteel van de Lamoraal van Egmont en het Noord-Hollandse strand en duingebied. De photoshoots kunnen we niet alleen in de fotostudio houden, maar ook vlakbij op locatie bij de ruïne, strand of duinen. Of misschien wel ergens anders in deze geweldige omgeving…

Fotograaf Rudy Rosman
Remora producties 'creative in porttraits'

Nieuws

Magazine ‘De Trechter’ Zomereditie 2019 leest lekker op het strand

Magazine 'De Trechter' Zomereditie 2019 leest lekker op het strand
De scholen zijn weer begonnen en de Bouwvakvakantie ligt al weer even achter ons. Maar het is nog steeds goed strandweer. Het is heerlijk om op het strand lekker door een magazine heen te bladeren.
Voor Spaansen heb ik hun eigen magazine geproduceerd, De Trechter; de halfjaarlijkse uitgave van het blad wat meer is dan een personeelsblaadje. In de vakantie viel dit blad bij personeel en relaties op . . .

 

Was jij onderwater in Sint Pancras op Koningsdag?

Was jij onderwater in Sint Pancras op Koningsdag?
Was jij erbij op Koningsdag? Onderwater in het zwembad van De Bever! Als je ook een duikintro hebt gedaan in het zwembad bij de duikers van KevMic-Diving, dan is de kans groot dat ik jou op de foto hebt gezet. Bekijk het overzicht, misschien sta jij er wel tussen!
 

De Padi Digital Underwater Photographer (DUP) cursus start op 15 mei

De Padi Digital Underwater Photographer (DUP) cursus start op 15 mei
Wil je jouw onderwaterfotografie-skills verbeteren? Dan is deze PADI-specialty misschien wat voor jouw.
De cursus is geheel aangepast aan de materialen van tegenwoordig. Met een onderwaterhuis kan je al met jouw smartphone onderwaterfoto’s maken, of misschien heb je een GoPro…
Schrijf je nu in!

 

Portfolio​