Home

over

Remora producties
Fotostudio

In één van de mooiste dorpen van Noord-Holland, Egmond aan den Hoef, heb ik een kleine maar goed geoutilleerde fotostudio ingericht.

De fotostudio ligt op een steenworp afstand van de bekende ruïne van het Slot op den Hoef, het kasteel van de Lamoraal van Egmont en het Noord-Hollandse strand en duingebied. De photoshoots kunnen we niet alleen in de fotostudio houden, maar ook vlakbij op locatie bij de ruïne, strand of duinen. Of misschien wel ergens anders in deze geweldige omgeving…

Fotograaf Rudy Rosman
Remora producties 'creative in porttraits'

Nieuws

Fijne Kerstdagen en een creatief 2021!

Remora producties Fotostudio wenst u fijne Kerstdagen en een gezond, gelukkig en creatief 2021! Tot en met 23 december kunt u nog uw last-minute cadeaucheque bestellen.

Black-and-White Friday aanbieding

Boek vandaag op Black-and-White Friday jouw photoshoot voor maar € 70,-! Verwen jezelf met een mooie photoshoot, of geef er één weg in de vorm van een luxe cadeaubon voor onder de kerstboom.

Coronaprotocol

Ik wil graag dat je jouw ouders of opa en oma veilig kunt bezoeken. Of dat je zelf veilig bezoek kan ontvangen. Wordt je gefotografeerd door Remora producties Fotostudio: ik draag een mondkapje!

Portfolio​