Home

over

Remora producties
Fotostudio

In één van de mooiste dorpen van Noord-Holland, Egmond aan den Hoef, heb ik een kleine maar goed geoutilleerde fotostudio ingericht.

De fotostudio ligt op een steenworp afstand van de bekende ruïne van het Slot op den Hoef, het kasteel van de Lamoraal van Egmont en het Noord-Hollandse strand en duingebied. De photoshoots kunnen we niet alleen in de fotostudio houden, maar ook vlakbij op locatie bij de ruïne, strand of duinen. Of misschien wel ergens anders in deze geweldige omgeving…

Fotograaf Rudy Rosman
Remora producties 'creative in porttraits'

Nieuws

Een uniek fotoproduct aan de wand

Een uniek fotoproduct aan de wand
Wil jij ook een uniek fotoproduct aan de wand? Remora producties Fotostudio verkoopt nu ook werken via Werk aan de muur. Kies je eigen formaat en materiaal om op af te drukken en binnen 7 werkdagen heb je een unieke foto aan de wand.
De eerste serie die wordt uitgebracht is de serie ‘Typemachine’ en bestaat uit een drietal stillevens die uitstekend als drieluik gecombineerd kunnen worden.

 

Op het allerlaatste moment nog op zoek naar een uniek Kerstcadeau?

Op het allerlaatste moment nog op zoek naar een uniek Kerstcadeau?
Bent u op het allerlaatste moment nog op zoek naar een uniek Kerstcadeau? Geef eens een professionele Photoshoot cadeau!
In de vorm van een mooie cadeaucheque inclusief persoonlijke boodschap misstaat dit niet onder de kerstboom.

 

Fijne Kerstdagen en een creatief 2021!

Fijne Kerstdagen en een creatief 2021!
Remora producties Fotostudio wenst u fijne Kerstdagen en een gezond, gelukkig en creatief 2021! Tot en met 23 december kunt u nog uw last-minute cadeaucheque bestellen.
 

Portfolio​