Home

over

Remora producties
Fotostudio

In één van de mooiste dorpen van Noord-Holland, Egmond aan den Hoef, heb ik een kleine maar goed geoutilleerde fotostudio ingericht.

De fotostudio ligt op een steenworp afstand van de bekende ruïne van het Slot op den Hoef, het kasteel van de Lamoraal van Egmont en het Noord-Hollandse strand en duingebied. De photoshoots kunnen we niet alleen in de fotostudio houden, maar ook vlakbij op locatie bij de ruïne, strand of duinen. Of misschien wel ergens anders in deze geweldige omgeving…

Rudy Rosman Profielfoto
Remora producties 'creative in porttraits'

Nieuws

Spellenbeurs 23 februari 2019

Op zaterdag 23 februari 2019 wordt de eerste Alkmaarse Spellenbeurs gehouden. Een beurs waar je diverse bordspellen kan ontdekken, spelen en nieuwe speelmaatjes kan ontmoeten.
De website voor de beurs is gebouwd door Remora producties. Remora producties zal zaterdag ook aanwezig zijn om de de beurs vast te leggen.

Verras jouw Valentijn!

Valentijnsdagphotoshoot met Romy
Hoe laat je zien dat je heel veel van iemand houdt? Doe een photoshoot en geef een mooi canvas met jouw favoriete foto voor aan de muur. Leuk om te doen en jouw Valentijn zal enorm verrast zijn.
Heb je liever een foto van jouw crush aan de muur?
Geef een photoshoot cadeau aan jouw Valentijn of maak er samen een leuke dag van en doe samen een photoshoot.

Storm in de fotostudio

Met een grote windmachine naast je trotseer je de storm in de fotostudio. Het levert veel hilarische momenten op waardoor de photoshoot erg ontspannen verloopt. Het ziet er ook nog eens spectaculair uit.
Doe ook eens een photoshoot met wind!

Portfolio​