Home

over

Remora producties
Fotostudio

In één van de mooiste dorpen van Noord-Holland, Egmond aan den Hoef, heb ik een kleine maar goed geoutilleerde fotostudio ingericht.

De fotostudio ligt op een steenworp afstand van de bekende ruïne van het Slot op den Hoef, het kasteel van de Lamoraal van Egmont en het Noord-Hollandse strand en duingebied. De photoshoots kunnen we niet alleen in de fotostudio houden, maar ook vlakbij op locatie bij de ruïne, strand of duinen. Of misschien wel ergens anders in deze geweldige omgeving…

Fotograaf Rudy Rosman
Remora producties 'creative in porttraits'

Nieuws

Afwijkende openingstijden

Afwijkende openingstijden
In verband met Corona ben ik genoodzaakt om op afwijkende openingstijden te werken en op afspraak. U kunt bij mij terecht op:
Maandag van 09.00 – 17.00 uur
Dinsdag van 13.00 – 17.00 uur
Woensdag van 13.00 – 17.00 uur
Donderdag van 13.00 – 17.00 uur
Vrijdag van 09.00 – 17.00 uur
Telefonisch op
+31 6 10 67 55 87
Via de mail
studio@remoraproducties.nl

 

Stilleven in de trant van de Oude Meesters

Stilleven in de trant van de Oude Meesters
Een stilleven in de trant van de Oude Meesters bij u aan de muur? Deze stillevens met als onderwerp een fles rode wijn, een handvol walnoten zijn gefotografeerd in de stijl van de Oude Meesters. Vroeger waren het vaak studies van de schilders en ze konden hun vaardigheden hiermee laten zien. Zie het als een portfolio van de oude meesters. Zorgvuldig heb ik deze stillevens samengesteld en . . .
 

Koop hier jouw Valentijnscadeau

Koop hier jouw Valentijnscadeau
Geef jouw Valentijn één van de tijdloze werken van Fotograaf Rudy Rosman! De serie Wijn-Splash kan je als enkel stuk aan de muur hangen, maar ook combineren als drieluik.
De kolkende rode wijn is in zijn beweging haarscherp gevangen in een split-second.

 

Portfolio​