Home

over

Remora producties
Fotostudio

In één van de mooiste dorpen van Noord-Holland, Egmond aan den Hoef, heb ik een kleine maar goed geoutilleerde fotostudio ingericht.

De fotostudio ligt op een steenworp afstand van de bekende ruïne van het Slot op den Hoef, het kasteel van de Lamoraal van Egmont en het Noord-Hollandse strand en duingebied. De photoshoots kunnen we niet alleen in de fotostudio houden, maar ook vlakbij op locatie bij de ruïne, strand of duinen. Of misschien wel ergens anders in deze geweldige omgeving…

Rudy Rosman Profielfoto
Remora producties 'creative in porttraits'

Nieuws

Denk je aan jouw Valentijn? Denk eens aan een photoshoot bij Remora producties Fotostudio!

Verras jouw Valentijn met een professioneel portret van jou. Want jouw Valentijn wil toch niets liever dan een foto van jou aan de muur?
Verwen jezelf eens met een photoshoot en geef de foto cadeau. Twee vliegen in één klap! Eerst ga je de visagie in, je laat jezelf opmaken zodat je er op jouw mooist uit ziet om daarna voor jouw Valentijn een mooie, spannende foto te laten maken.

‘Waarom is visagie zo belangrijk bij een photoshoot? Ik draag nooit make-up, is dat wel nodig?’

Deze vraag krijg ik vaak gesteld voor een photoshoot. Make-up wordt gebruikt om meerdere redenen: namelijk het licht, het wegwerken van kleine oneffenheden in de huid en het psychologische effect op het model.

Feestdagen in aantocht en niets te geven?

Sinterklaas en Kerstmis komen er aan. Wat nu als u niets weet te geven? Denk dan eens aan een mooi portret voor aan de muur. Remora producties is creatief met portretten en voor iedere muur kunnen wij een bijpassend portret fotograferen.

Portfolio​